پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز پنجشنبه ، 1404/06/27

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد گفت: نان سالم، یکی از مواد غذایی غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است، که ابتلا به بیماری های گوارشی و سوء تغذیه را کاهش می دهد.

کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد گفت: نان سالم، یکی از مواد غذایی غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است، که ابتلا به بیماری های گوارشی و سوء تغذیه را کاهش می دهد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ مهندس فرهاد تابان سیرت با بیان اینکه گندم ماده اصلی نان و از غنی ترین غلاتی است که در طبیعت یافت می شود، افزود: به دلیل اهمیت نان در سفره هر ایرانی، استفاده از مواد مرغوب در تهیه این نعمت الهی ضروری است.


وی با اشاره به اینکه سوء تغذیه و مشکلات گوارشی از تبعات استفاده از نان ناسالم است، افزود: حفظ ارزش غذایی نان، مستلزم وجود سبوس و کاهش سبوس گیری است.


وی با بیان اینکه تخمیر ناقص توسط جوش شیرین از عوامل مهم کاهش جذب کلسیم و آهن است، تاکید کرد: استفاده از جوش شیرین در هنگام تهیه به منظور ور آمدن نان توصیه نمی شود.


مهندس تابان سیرت عنوان کرد: استفاده از مخمر ها به منظور ور آمدن نان بلامانع و سبب آزاد شدن پروتئین هاست.


وی در پایان با بیان اینکه نان سفید(نان بدون سبوس) نوعی کربوهیدرات ساده است، خاطر نشان کرد: استفاده از این نوع نان برای افراد مبتلا به دیابت و افراد مستعد این بیماری توصیه نمی شود.


انتهای پیام/احمد حسینی