پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1404/02/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

دکتر مسلم شریفی، رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان از برگزاری جلسه با سازمان های مختلف به منظور پایش روند ارتقاء کیفیت و سلامت ۸ محصول کشاورزی _گوجه و خیار باغی، گوجه و خیار گلخانه ای، مرکبات، سیب درختی، سیب زمینی و پیاز_در استان خبر داد.

دکتر مسلم شریفی، رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان از برگزاری جلسه با سازمان های مختلف به منظور پایش روند ارتقاء کیفیت و سلامت ۸ محصول کشاورزی _گوجه و خیار باغی، گوجه و خیار گلخانه ای، مرکبات، سیب درختی، سیب زمینی و پیاز_در استان خبر داد.


به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت استان، رئیس این مرکز بیان داشت: طبق تفاهم­نامه امضاء شده بین وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال ۱۳۹۵، ارتقاء کیفیت و سلامت ۸ محصول کشاورزی در استان ها و شهرستان های منتخب در دستور کار قرار گرفت و در این راستا طی سال‌های گذشته جلسات متعددی به صورت درون و برون سازمانی در سطح دانشگاه علوم پزشکی و استان برگزار و مقرر گردید برای این هشت محصول کشاورزی کد شناسایی ۱۶ رقمی تعریف و اختصاص داده شود.


دکتر مسلم شریفی، افزود: متأسفانه از زمان شروع کرونا به دلیل محدودیت در برگزاری جلسات، تشکیل جلسات کارگروه مشترک سازمان جهاد کشاورزی و دانشگاه علوم پزشکی راکد بوده و اینک، با این هدف دور هم جمع شدیم که برنامه، فعالیت و کارهای قبلی را دوباره ادامه دهیم.


وی، خاطر نشان کرد: طبق گزارش همکاران ما در اداره کل جهاد کشاورزی، کارهای خوبی در زمینه آموزش کشاورزان در سایت های مختلف تولید محصولات کشاورزی استان انجام شده که لازم است زحمات این عزیزان به اطلاع عموم مردم رسیده و خودآگاهی آنان را افزایش دهیم تا خود، مطالبه گر محصول سالم باشند.


در ادامه ، مدیر اداره ترویج آموزش سازمان جهاد کشاورزی، ضمن اشاره به اهمیت محصول سالم در تأمین و حفظ سلامتی و بالعکس محصول ناسالم در بروز انواع بیماریها؛ گریزی هم به فعالیتهای اداره  ترویج سازمان جهاد کشاورزی در راستای آموزش کشاورزان زد و اظهار داشت: در سال های اخیر کارشناسان این اداره آموزشهای خوبی را برای کشاورزان در سطح استان داشتند و نتیجه نمونه­برداری­هایی که از سایت های آموزش دیده انجام داده ایم مبین این اتفاق مهم است که آموزش های آنان تأثیر گذار بوده و محصولات تولید شده در این سایت ها طبق آزمایشات انجام شده، محصولات سالمی هستند و کشاورزان آموزش دیده به این نتیجه رسیدند که اولین مصرف کننده محصولی که تولید می کنند خود آنها هستند و پیامدهای محصول سالم یا ناسالم نخست متوجه  خود آنهاست.


زهره حبیبی، تصریح کرد: محصول سالم یعنی، محصولی که میزان استفاده از سم در آن به میزانی است که برای سلامتی انسان ضرر ندارد نه این که هیچگونه سمی در آن استفاده نشده؛ اگرچه ما در استان محصولاتی داریم که کاملاً ارگانیک هستند و هیچگونه سمی در آنها استفاده نمی‌شود از جمله: گردو و انار.


وی، اضافه کرد: با توجه به سابقه کم کاشت اکثر محصولات کشاورزی در استان و سالم بودن خاک، بیشتر محصولات کشاورزی ما در مقایسه با سایر استان های کشور محصولات سالمی هستند.


 مهندس مؤمن، رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو نیز، ابراز داشت: از آنجا که محصولات مصرفی مردم استان ما، بیشتر از خارج استان وارد می شود، لازم است مکاتبه‌ای با دانشگاه­های علوم پزشکی در استان های همجوار بویژه استان فارس داشته و بر کنترل سموم و آلاینده های محصولات کشاورزی در آن استان‌ها نیز تأکید و زمینه های همکاری ها در این زمینه را افزایش دهیم.


 به گزارش وبدا، این جلسه با حضور دکتر مسلم شریفی، رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، دکتر فرزاد کریم پور عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت، مهندس فریدون مؤمن، رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو، خانم مهندس زهره حبیبی مدیر ترویج سازمان جهاد کشاورزی، سید رحمان عوض زاده کارشناس جهاد کشاورزی، احمد حکیم از سازمان، صنعت، معدن و تجارت، حمزه جهانگرد رئیس اداره نظارت بر اجرای استاندارد اداره کل استاندارد، اسلام جهانبخش کارشناس نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان و کارشناسان مرکز سیاستگذاری سلامت استان در سالن جلسات معاونت غذا و دارو برگزار و در مورد بررسی روند ارتقاء کیفیت و سلامت ۸ محصول کشاورزی در استان گفتگو و بر پیگیری و ادامه این برنامه تأکید نمودند.