پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز یکشنبه ، 1404/01/31

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از پیگیری برای دریافت مجوز دانشکده داروسازی خبر داد و گفت: احداث این دانشکده بیش از ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داشته و احداث آن در یک افق طولانی مدت امکانپذیر است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از پیگیری برای دریافت مجوز دانشکده داروسازی خبر داد و گفت: احداث این دانشکده بیش از ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داشته و احداث آن در یک افق طولانی مدت امکانپذیر است.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛  دکتر صدرالله محرابی گفت: رسالت اصلی دانشگاه علوم پزشکی حفظ و ارتقای سلامت جامعه از طریق تربیت نیروهای کارآمد، متعهد و متخصص و اخلاق‌مدار در حوزه علوم پزشکی و ارائه خدمات سلامت در حوزه بهداشت و درمان و انجام تحقیقات کاربردی برای ارتقای سلامت جامعه است.


وی افزود: در حوزه ارتقا خدمات که بخش اعظمی از کار را در دانشگاه علوم پزشکی در بر می‌گیرد گروه هدف ما همه مردم و جامعه هستند که باید به آنها خدمات ارائه دهیم.


دکتر محرابی تصریح کرد: علاوه بر اینکه جامعه هدف ما همه مردم هستند دیگر افرادی که در حوزه آموزش مدنظر است اعضای هیئت علمی، دانشجویان در مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای عمومی و دکترای تخصصی و کارکنان و کارشناسان مختلف هستند.


معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد هدف از ارائه این آموزش‌ها را توانمندسازی و تربیت افراد در حوزه‌های مختلف پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری، مامایی، بهداشت و تغذیه و پیراپزشکی و در سایر رشته‌های وابسته به علوم پزشکی عنوان کرد.


دکتر محرابی بیان کرد: وظیفه دیگر ما آموزش‌های مداوم ضمن خدمت به کارکنان حوزه بهداشت و درمان و همچنین به همه فارغ‌التحصیلان علوم پزشکی و در رأس آنها پزشکان، پرستاران و ماماها بوده که باید به طور مرتب این آموزش‌ها را ارائه دهیم، زیرا همه پرسنل بهداشت و درمان در سراسر دنیا برای اینکه خود را با اطلاعات و علم روز دنیا وفق دهند نیاز به شرکت در این دوره‌های آموزشی دارند.


وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از سال ۱۳۷۴ بنیان‌گذاری شده است عنوان کرد: از آن زمان تاکنون دانشکده‌های پزشکی، پرستاری، مامایی و پیراپزشکی در این دانشگاه تأسیس شده و در سال ۱۳۹۱ با گرفتن مجوز دندانپزشکی تعداد این دانشکده‌ها به ۵ دانشکده ارتقاء پیدا کرده است.


پذیرش دانشجوی کاردان سلامت دهان و دندان در دهدشت از بهمن‌ماه ۹۵


معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی استان به راه‌اندازی دو مجتمع آموزش عالی سلامت در شهرهای گچساران و دهدشت در سال‌های ۹۴ و ۹۵ اشاره داشت و تصریح کرد: از بهمن ماه ۹۴ یک دوره دانشجوی تکنسین سلامت دهان و دندان در مجتمع آموزش عالی سلامت گچساران پذیرفتیم و در کهگیلویه نیز مجوزها اخذ و کارهای زیربنایی انجام شده و برای ترم بهمن‌ماه ۹۵ دانشجوی کاردانی تکنسین سلامت دهان و دندان می‌پذیریم.


دکتر محرابی عنوان کرد: نگاه توسعه‌ای که در کل کشور وجود دارد توسعه تحصیلات تکمیلی است که این موضوع در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد نیز قرار گرفته است.


وی از اخذ مجوز دانشکده داروسازی خبر داد و بیان کرد: برای احداث این دانشکده اعتبار ویژه‌ای بالغ بر ۴۰ تا ۵۰ میلیارد تومان نیاز است بنابراین احداث این دانشکده در یک افق طولانی امکانپذیر است.


معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد همچنین به ارتقای زیرساخت‌های موجود اشاره داشت و گفت: در سال ۹۴ با افتتاح کلینیک تخصصی آموزشی و درمانی دندانپزشکی در حال حاضر بالغ بر ۲۵ نفر عضو متخصص در این کلینیک در حال فعالیت هستند.


دکتر محرابی با بیان اینکه فضاهای دانشکده پرستاری استان فرسوده شده بود اظهار کرد: به همین علت در سال ۹۵ کلنگ‌زنی دانشکده بهداشت و پرستاری را شروع کردیم و خوشبختانه این پروژه از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردار است و پیمانکار پروژه تعهد داده که آن را در سال ۹۶ به دانشگاه تحویل دهد.


وی عنوان کرد: از طرف دیگر در زمینه ارتقای زیرساخت‌های آموزشی، احداث دانشکده ۲۰۰ تختخوابی یاسوج را در برنامه داریم که در حال حاضر بیش از ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و امیدواریم با افتتاح این بیمارستان در سال ۹۶ فضای عمده‌ای از آموزش و درمان اضافه شود و بتوانیم این خدمت را در سطح وسیع‌تری انجام دهیم.


افزایش رشته‌های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه علوم پزشکی استان


معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از افزایش رشته‌های تحصیلات تکمیلی در همه رشته‌ها و دانشکده‎های دانشگاه علوم پزشکی خبر داد و گفت: با توجه به اینکه وزارت‌خانه طرح تحول سلامت را در آموزشگاه‌ها شروع کرده است از رشته‌های بین‌رشته‌ای و رشته‌های نوین و رشته‌هایی که بتوانیم مرجعیت علمی در منطقه کسب کنیم مانند فناوری سلامت، بایولوژی و نانوتکنولوژی، بایوتکنولوژی و غیره بیشتر استقبال می‌کند.


دکتر محرابی بیان کرد: در حال حاضر ۱۳ رشته کارشناسی و دکترای عمومی، ۸ رشته کارشناسی ارشد و ۴ رشته دکترای تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد داریم و حدود یک هزار و ۸۰۷ دانشجو در مقاطع مختلف در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.


وی با بیان اینکه در حال حاضر میانگین و معدل شاخص نسبت دانشجو به هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی و دولتی کشور ۱۱ به ۱ است گفت: دانشگاه علوم پزشکی یاسوج یک هزار و ۸۰۷ دانشجو و ۱۶۵ عضو هیئت علمی دارد و در حال حاضر نسبت دانشجو به هیئت علمی این دانشگاه کاملا با شاخص کشوری منطبق بوده و ۱۱ به ۱ است.


معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی استان تصریح کرد: دو سال پیش تعداد اعضای هیئت علمی ما ۱۲۲ نفر و این شاخص ۱۵ به یک بود و سال گذشته تعداد اعضای هیئت علمی ۱۴۵ نفر و این شاخص ۱۳٫۵ به یک بود و در طی این دو سال با جذب بالغ بر ۵۰ نفر هیئت علمی از طریق فراخوان و غیره این شاخص ارتقا یافت.


دکتر محرابی به ارتقای اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان در سال‌های اخیر اشاره داشت و گفت: در حال حاضر ۲۴ دانشیار، ۴ استادتمام، ۱۰۱ استادیار و 37 مربی در دانشگاه علوم پزشکی استان به فعالیت مشغول هستند.


کسب یک مدال برنز کشوری در المپیادهای دانشجویی


وی به فعالیت واحد تقویت استعدادهای درخشان این داشنگاه اشاره داشت و گفت: هر فردی که دارای معدل بالا باشد یا در کنکور رتبه خوبی کسب کند و یا در دانشگاه کارهای تحقیقاتی انجام داده و مقاله چاپ کند جزء واحد استعداد درخشان ما قرار می‌گیرد که کلاس های آموزشی برای توانمندسازی آنها برگزار می‌شود.


معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: معمولا این دانشجویان به کارگاه‌های جشنواره شهید مطهری که هر ساله در کشور برگزار می‌شود اعزام و در المپیادهای دانشجویی نیز شرکت می‌کنند.


دکتر محرابی عنوان کرد: در سال ۹۳ موفق به کسب یک مدال برنز کشوری در المپیادهای دانشجویی شدیم و در سال ۹۴ سه دانشجوی این دانشگاه موفق به کسب دیپلم افتخار شدند.