پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز چهارشنبه ، 1404/02/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: کاهش فعالیت بدنی و مصرف غذاهای آماده پرچرب، موجب ایجاد اضافه وزن و چاقی در بسیاری از افراد جامعه شده است.

 


رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: کاهش فعالیت بدنی و مصرف غذاهای آماده پرچرب، موجب ایجاد اضافه وزن و چاقی در بسیاری از افراد جامعه شده است.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان؛ فرشته بوستانی افزود: چاقی و اضافه وزن یکی از مهمترین عوامل خطر مرگ میر محسوب می شود.


وی اظهار داشت: این عامل خطر به همراه عوامل دیگری مانند پرفشاری خون، قند خون بالا، مصرف دخانیات و نداشتن فعالیت های فیزیکی مناسب سبب افزایش بیماری های غیرواگیر و مزمن از قبیل بیماری های قلبی، عروقی، دیابت و انواع سرطان می شود.


وی اضافه وزن و چاقی در دوران نوجوانی و جوانی را از اهمیت خاصی برخوردار دانست و افزود: اغلب جوانان و نوجوانان چاق، در بزرگسالی نیز از چاقی و اضافه وزن رنج میبرند و در معرض بیماری های معتددی قرار خواهند گرفت.


بوستانی با اشاره به اینکه چاقی در ظاهر افراد موثر بوده و افراد در سنین جوانی به آن توجه خاصی نشان می دهند، تصریج کرد:  داشتن ظاهر نامناسب سبب مشکلات روحی شده و ظاهر افراد چاق سبب می شود تا این افراد برای کاهش وزن خود به رژیم های غذایی نا مناسب روی آورده و به سلامت خود لطمه بزنند.


رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، در ادامه گفت: اضافه وزن و چاقی با بروز بیماری های قلبی و عروقی و نیز انواع سرطان در ارتباط است.


بوستانی علل اصلی بروز چاقی و اضافه وزن در افراد را ژنتیک، عوامل محیطی و روانی، بیماری های جسمی و مصرف برخی از دارو ها عنوان کرد.


وی با بیان اینکه این افراد برای کاهش وزن خود نباید بدون مشورت پزشک دارو مصرف نکنند، یادآور شد: انجام فعالیت های ورزشی و بدنی منظم و روزانه، رژیم غذای مناسب، استفاده از روغن های مایع به جای روغن های جامد، جایگزین کردن گوشت های کمچرب بجای گوشت های پر چرب، مصرف روزانه 5 وعده میوه و سبزی و نیز مصرف حداقل غذاهای آماده و بسته بندی شده در کاهش اضافه وزن و چاقی بسیار موثر است.142-5