کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج، گفت: مصرف چای در سحری باید کمرنگ و به میزان حداقل باشد زیرا این ماده ادرار آور است و سبب تشنگی روزانه فرد خواهد شد.
کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج، گفت: مصرف چای در سحری باید کمرنگ و به میزان حداقل باشد زیرا این ماده ادرار آور است و سبب تشنگی روزانه فرد خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی یاسوج؛ مصطفی رنجبر افزود: برخی از روزهداران به دلیل اینکه در ماه رمضان کالری بیش از نیاز دریافت میکنند پس از این ماه مبارک چاق می شوند بنابراین نباید به دلیل نگرانی از گرسنگی روزانه مواد بیشتری در هنگام سحر و افطار مصرف کرد.
وی با بیان اینکه روزهداران بهتر است در وعده افطار بیشتر سبزیجات و در وعده سحری از میوهها استفاده کنند، عنوان کرد: میوه نسبت به سبزی نگهدارنده آب بیشتری است و مانعی در برابر تشنگی روزانه روزهداران به شمار میرود.
وی اذعان داشت: توصیه می شود در هنگام سحر هندوانه نخورید چرا که این میوه ادرارآور بوده و زودتر سبب تخلیه آب بدن میشود، ولی مصرف هلو، زردآلو و گلابی به دلیل اینکه آب را درون خود نگه میدارد بهتر است.
کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج، ادامه داد: یکی از مهمترین مسائلی که باید روزهداران در ماه مبارک رمضان به آن توجه کنند، تأمین آب مورد نیاز بدن است، این مسأله به ویژه در فصل گرمی چون تابستان بیشتر باید مورد توجه قرار گیرد.
وی اضافه کرد: بخش چشمگیری از آب بدن تعریق میشود و عدم توانایی مصرف آب از زمان اذان صبح تا اذان مغرب باعث ایجاد ضعف میشود.
رنجبر یادآور شد: نخستین توصیه ما این است که نیم ساعت پیش از خوردن سحری، دو لیوان آب بنوشید.
وی در پایان خاطر نشان کرد: تشنگی نشانه کم آبی بدن و از جمله مسائلی است که روزهداران با آن دست به گریبان خواهند بود که مصرف مواد غذایی حاوی فیبر در سحر یکی از کارهای موثر در پیشگیری از تشنگی در روز است.5-10