دکتر مسلم شریفی، رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹، از برگزاری چهلمین نشست ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد.
رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹، از برگزاری چهلمین نشست ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت استان، دکتر مسلم شریفی، ضمن اشاره به لزوم ارزیابی و نقد عملکرد مجموعه دانشگاه در مقابله با اپیدمی کرونا پس از پشت سر گذاشتن چهلمین جلسه ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹، بیان داشت: به لحاظ اقدامات معمولی خوب عمل کردیم و شاخص ها، اقدامات و فعالیت های مجموعه دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان از جمله بحث غربالگری، نمونه گیری، میزان بستری و آمار مرگ و میرها، دانشگاه نمره خوب و قابل قبولی کسب کرده؛ اما با این اقدامات معمولی نمی توان اپیدمی را جمع کرد و کنترل پاندمی نیازمند اقدامات و تصمیمات ویژه و بخصوصی است و اگر می خواهیم در این زمینه موفق باشیم، می بایست اقدامات خاص آن را انجام دهیم.
وی افزود: بدون تعارف، اشکالات و آسیب های ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا را بیان کنیم، خودمان را نقد کنیم و از نقد کردن نترسیم و برای اصلاح اشتباهات گام برداریم؛ چرا که هیچ اولویتی حتی اقتصاد، بالاتر از سلامت مردم نیست و این سعادت نصیب ما و مجموعه همکاران در دانشگاه علوم پزشکی شده که متولی سلامت مردم باشیم؛ پس می بایست استوارتر از قبل اقدام و عمل کنیم.
در ادامه رئیس مرکز بهداشت استان، با اشاره به روند خوب واکسیناسیون در استان، خاطرنشان کرد: از مجموع ۳۰۴ هزار واکسن دریافتی ۲۸۴ هزار آنرا تزریق کردیم و مابقی نیز در دست اقدام است.
دکتر محمد مهدی بانشی، اضافه کرد: به لحاظ تزریق واکسن جزء استانهای موفق هستیم و در در استان نیز شهرستان دنا سرآمد دیگر شهرستان ها در این زمینه است.
معاون بهداشتی دانشگاه، تصریح کرد: نظم و انضباط اداری و سیستم بسیار قانونمند و چابک، لازمه موفقیت سیستم، برای مقابله و کنترل اپیدمی است.
مدیر درمان معاونت درمان دانشگاه، ضمن یادآوری خستگی و فرسایش کادر درمان، خاطرنشان کرد: موج و خیز فعلی بیماری با کمی بالا و پایین شدن همچنان ادامه دارد و موجب رنجش، خستگی و فرسودگی کادر درمان شده است.
دکتر وحید توانا، افزود: تعداد بیماران بستری کرونایی در همه بیمارستانهای استان به ویژه در شهرستان کهگیلویه بسیار بالاست و پرسنل کادر درمان با ایثار و از خودگذشتگی جانانه ای به ویژه در شهرستان کهگیلویه بار سنگین بیماری را بر دوش کشیده و در حال نبرد در میدان مبارزه اند.
مهندس پریسائی، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا، ضمن ارائه گزارش وضعیت اپیدمی در این شهرستان، ابراز داشت: با همکاری خوب جمعیت هلال احمر، بسیج، نیروی انتظامی و گروه های داوطلب مردمی، اقدامات مناسب و شایسته ای در کنترل بیماری انجام دادیم و تنها مشکل ما در این راستا کنترل مراسمات ترحیم و خاکسپاری و مدیریت تعداد بالای افغانی های مقیم این شهرستان است.
دکتر محمد طاهر طیب زادگان، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه، نیز گفت: از آنجا که مجموعه دانشگاه مسئول و متولی سلامت مردم است می بایست از همان ابتدا با جدیت و جسارت بیشتری برخورد میکردیم و از هر گونه تجمعات در زمان انتخابات و ایام سوگواری محرم الحرام جلوگیری میکردیم.
به گزارش وبدا، این نشست با حضور دکتر مسلم شریفی، رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید 19 و کارشناسان مرکز سیاستگذاری در سالن آفتابگردان دانشگاه و حضور ویدئو کنفرانسی معاونین دانشگاه و رؤسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها برگزار و راجع به وضعیت اسفناک کرونا در استان، ازدحام بیمارستان ها، خستگی کادر درمان و مداخله برای مدیریت آن به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.




