پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1404/02/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

معاون مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد از برگزاری کارگاه آسم و COPD (بیماری مزمن انسداد ریوی) به همت واحد بیماری های غیر واگیر این مرکز خبر داد.


معاون مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد از برگزاری کارگاه آسم و COPD (بیماری مزمن انسداد ریوی) به همت واحد بیماری های غیر واگیر این مرکز خبر داد.


به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد؛ مهندس فخرالدین معصومی ابراز داشت: COPD (بیماری مزمن انسداد ریوی) يك معضل بهداشتي براي همه جوامع اعم از توسعه يافته و در حال توسعه به شمار مي رود، بر طبق آمار سازمان بهداشت جهاني بيش از 210 ميليون نفر در سراسر دنيا به این بيماري مبتلا هستند و سالانه حدود سه میلیون نفر در اثر این بیماری جان خود را از دست می دهند.


وی ادامه داد: بیماری مزمن انسداد ریوی چهارمین علت مرگ ناشی از بیماری در دنیا بوده و پیش بینی می شود که طی یک دهه آینده به سومین علت مرگ در جهان تبدیل شود.


وی عنوان داشت: مصرف دخانیات مهمترین عامل ابتلا به این بیماری محسوب می شود متاسفانه طی یکی دو دهه اخیر در کشور ما مصرف دخانیات به ویژه در نوجوانان، جوانان و خانم ها افزایش قابل توجهی داشته است.


وی تصریح کرد: حدود یک پنجم بیماران در اثر تماس شغلی با مواد محرک و آسیب رسان صنعتی به این بیماری مبتلا شده اند.


معصومی ادامه داد: بسياري از بيماران مبتلا به COPD از بيماري خود مطلع نيستند و علاوه بر صدمات جاني و ایجاد ناتوانی در زندگی فرد، بار مالي زيادي را به فرد، خانواده و جامعه تحميل مي كند.


معاون مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد، خاطر نشان کرد: آگاهي داشتن در مورد COPD و  شناسايي به موقع بيماران، درمان فوري بيماري در شرايط حمله، آموزش بيماران از جهت دوري ازعوامل تشديد كننده و خطرزاي بيماري، مصرف صحيح دارو و استفاده درست از وسايل كمك درماني، نقش بسيار مهمي در كنترل و درمان بيماري COPD و به خصوص پيشگيري از مرگ و مير آن ايفا مي كند.7-5