کارشناس ارشد واحد تغذیه بیمارستان شهید رجایی گچساران از برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه در بیماری های غیر واگیر در این بیمارستان خبر داد.
کارشناس ارشد واحد تغذیه بیمارستان شهید رجایی گچساران از برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه در بیماری های غیر واگیر در این بیمارستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ صدیقه احمدی هدف از برگزاری این کارگاه دو روزه را ارتقاء اگاهی پرسنل در زمینه برنامه ادغام بیماری های غیر واگیر (ایراپن)، آموزشهای لازم تحت عنوان خطر سنجی ده ساله سکته های قلبی و مغزی، بیماری های فشارخون، دیابت و چربی خون و سرطانهای شایع (کولورکتال) برست و سرویکس و مشاوره در خصوص عوامل خطر بیماری های غیر واگیر (تغذیه و دخانیات، فعالیت فیزیکی، مصرف الکل) عنوان کرد.
وی افزود: مهمترین اقدامات در زمینه تغذیه سالم شامل کاهش مصرف قند، نمک، چربی جایگزین اسیدهای چرب اشباع با ااسید های چرب و غیر اشباع، حذف روغن نباتی جامد و جایگزین آن با روغن مایع، تولید و مصرف محصولات غذایی کم چرب، کم قند و کم نمک، فرهنگ سازی و آموزش در زمینه تغذیه صحیح است.
به گزارش وب دا: این کارگاه آموزشی دو روزه تغذیه در بیماری های غیر واگیر با همکاری واحد آموزش و خدمات پرستاری بیمارستان شهید رجایی گچساران با تعداد 120نفر شرکت کننده از پرسنل بهداشتی و درمانی در نمازخانه بیمارستان برگزار شد .142/21