پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز چهارشنبه ، 1404/02/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، از برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع حل مسئله مدیریت پسماند استان و شهر یاسوج با حضور صاحبنظران مرتبط با این حوزه در سالن حکیم جرجانی دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد.

دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، از برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع حل مسئله مدیریت پسماند استان و شهر یاسوج با حضور صاحبنظران مرتبط با این حوزه در سالن حکیم جرجانی دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد.


 


به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت استان، رئیس این مرکز بیان داشت: بحران مدیریت پسماند در استان ما چند سالی است که به عنوان یک معضل اساسی مطرح است و علیرغم پیگیری‌های متعدد همچنان به قوت خود باقیست.


دکتر مسلم شریفی، اضافه کرد: به طور کلی مشکل پسماندها از سه بعد زیست محیطی، سلامت و آسیب زدن به جاذبه، زیبایی و توسعه شهری و صنعت گردشگری برای استان ما یک مسئله بسیار بغرنج است که امیدواریم با ارائه آموزش های لازم، تدوین برنامه راهبردی و جلب مشارکت بین بخشی و مردمی بتوانیم بر این معضل فائق آییم.


 مهندس حسین فروزان، مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان نیز، در ارتباط با مدیریت پسماند شهری و روستایی و مدیریت پسماند عفونی و استراتژی های اصلی مدیریت پسماند به ایراد سخن پرداختند و استراتژی های اصلی مدیریت پسماند را برای مخاطبین تشریح نمودند.


 همچنین، خانم مهندس اعظم رنجبر، کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت محیط استان نیز، مدیریت و تفکیک پسماند در سازمانها و ادارات را مطرح و تفکیک زباله های تر از زباله های خشک و همینطور، تلاش برای تولید زباله کمتر را از مهمترین راهکارهای مدیریت و تفکیک پسماندها در سازمانها و ادارات برشمرد.


 در ادامه مهندس دیانتی معاون اداره کل محیط زیست استان، ضمن تشریح قوانین مدیریت پسماند و آیین نامه های اجرای آن، اظهار داشت: بر اساس ماده ۷ قانون مدیریت پسماند، مدیریت اجرایی کلیه پسماندها به غیر از صنعتی و ویژه، در شهرها به عهده شهرداری ها و در روستا به عهده دهیاری ها می باشد و خارج از حوزه وظایف دهیاری ها و شهرداری ها، بر عهده  بخشداری هاست.


نوید الله عمادی، کارشناس مسئول امور شهری استانداری نیز، با اشاره به کمبود بودجه تکمیل کارخانه بازیافت، تصریح کرد: همچنان به دنبال تکمیل کارخانه بازیافت هستیم اما دریافت هزینه از تولید کننده پسماند مهم‌ترین گزینه برای مدیریت پسماند هاست.


به گزارش وبدا، این کارگاه با حضور دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، مهندس حسین فروزان مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان، خانم مهندس اعظم رنجبر کارشناس بهداشت محیط و سلامت مرکز بهداشت استان، کارشناسان مرکز سیاستگذاری سلامت و نمایندگان ادرات مختلف مرتبط با مدیریت پسماند، در سالن حکیم جرجانی دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار و در مورد چالش ها و راهکارهای مدیریت پسماند در استان به بحث و گفتگو پرداختند.