پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز چهارشنبه ، 1404/02/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس مسئول بهداشت روان شهرستان بویراحمد از برگزاری کارگاه آموزشی سلامت روان جوانان و نوجوانان جهت مشاوران مدارس راهنمایی و دبیرستان شهرستان بویراحمد خبر داد و گفت: در این کارگاه نقش اضطراب برسلامت روان دانش آموزان، شناخت نشانه های روانی و جسمی و اجرای تکنیک های عملی جهت برخورد اصولی با این مسئله بررسی شد.

  کارشناس مسئول بهداشت روان شهرستان بویراحمد از برگزاری کارگاه آموزشی سلامت روان جوانان و نوجوانان جهت مشاوران مدارس راهنمایی ودبیرستان شهرستان بویراحمد خبر داد و گفت: در این کارگاه نقش اضطراب برسلامت روان دانش آموزان، شناخت نشانه های روانی و جسمی و اجرای تکنیک های عملی جهت برخورد اصولی با این مسئله بررسی شد.


به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد، فتانه سجادیان اظهار داشت:  تاکید به مشاوران براهمیت نقش مدارس در سلامت روان دانش آموزان  و ارجاع تمامی دانش آموزان و اولیای آنها جهت غربالگری در سه حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد  به  مراکز بهداشتی صورت گرفت.


 وی ادامه داد: از مشاوران خواسته شد در صورت مثبت بودن غربال گروه هدف، با پیگیری مراکز خدمات جامع سلامت، در چرخه درمان قرار گیرند.


سجادیان  با اشاره به مهم ترین مشكلات تربیتی كودكان و نوجوانان از جمله تاب آوری ضعیف، ارتباط خانوادگی فاقد صمیمیت، تاثیر مخرب فضای مجازی و..... افزود:  این مشکلات از مسائل مهم خانواده ها و مدارس هستند كه می توانند سرچشمه و منشأ بسیاری از استرس ها، تنش ها و درگیری های بین بچه ها و آموزگاران باشند.


کارشناس مسئول بهداشت روان شهرستان بویراحمد بیان داشت: بسیاری از این مشكلات و اختلالات را، كودكان از محیط خانه و مدرسه كسب می كنند و معلمین و خانواده ها ناخواسته به علت نداشتن برخی از مهارت های ارتباط موثر مسبب بسیاری از این مشکلات هستند.


وی تصریح کرد: اگر قصد ما، داشتن مدارسی با عملكرد تحصیلی بالا و رضایت بخش است، باید به سلامت جسم و روان دانش آموزان به طور همزمان توجه كنیم.


وی ادامه داد: بسیاری از مشكلات روانی _ اجتماعی كودكان و نوجوانان، تأثیری مستقیم بر روند یادگیری و تحصیل آنها می گذارد و موجب كاهش و ضعف استعدادها و توانایی های آنان در مدرسه و به دنبال آن بدرفتاری ها و شكست های تحصیلی می شود.


سجادیان اذعان کرد: شاید معلمان قادر نباشند مانع ایجاد ناراحتی های روحی _ روانی دانش آموزان شوند، اما می توانند درباره درک احساسات و هیجانات، راه های شناخت و بروز سالم آنها و شیوه های كنترل رفتاری به بچه ها مشاوره دهند زیرا در بیشتر موارد رسیدگی ها و درمان زودهنگام می تواند از بروز علائم حاد و كهنه شدن بیماری در كودكان و نوجوانان جلوگیری كند.142-7