کارشناس واحد سلامت خانواده در شبکه بهداشت و درمان لنده گفت: کارگاه آموزشی پیشگیری از سوانح و حوادث در کودکان با هدف ارتقای سطح سلامت کودکان با موضوع ارتقای آگاهی خانوادهها و مراقبان برای مادران در شهرستان لنده برگزار شد.
کارشناس واحد سلامت خانواده در شبکه بهداشت و درمان لنده گفت: کارگاه آموزشی پیشگیری از سوانح و حوادث در کودکان با هدف ارتقای سطح سلامت کودکان با موضوع ارتقای آگاهی خانوادهها و مراقبان برای مادران درشهرستان لنده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ زیور ملک زاده در این رابطه افزود: آسیبهای ناشی از حوادث در کودکان از علل اصلی معلولیت، ناهنجاریهای دائمی و مرگ در این گروه سنی است که هر ساله تعدادی از کودکان در معرض خطر ناشی از این حوادث قرار میگیرند.
وی تصریح کرد: یکی از علل عمده بروز حوادث در کودکان، ناتوانی آنان در شناخت اصول ایمنی و پیشگیری از آسیبها است.
کارشناس واحد سلامت خانواده در شبکه بهداشت و درمان لنده آسیبهای کودکان را قابل پیشگیری دانست گفت: به منظور آگاهی و آشنایی مادران با علل سوانح و حوادث در کودکان و جلوگیری از بروز آن، برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از سوانح و حوادث کودکان در دستور کارقرار گرفته است.
ملک زاده بیان داشت: مرگ ناشی از سوانح و حوادث یکی از علل مهم مرگ و میر در کودکان بوده و کودکان از آسیب پذیرترین افراد جامعه در برابر حوادث هستند از این رو ارتقای سلامت کودکان از مهمترین شاخصهای سطح سلامت یک جامعه است.
وی ادامه داد: پیشگیری از وقوع حادثه در کودکان نیازمند رعایت نکات ایمنی از سوی والدین به ویژه مادران و مراقبان کودک است.
کارشناس واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده تاکید کرد: آسیبهای کودکان باید از اولویتهای اساسی در سلامت همگانی باشد و تمام والدین، معلمان و مراقبان کودک در خانه و هر جای دیگر باید با دقت در جزئیات مانع بروز آسیبهای کودکان شده و در پیشگیری از حوادث نقش فعالی داشته باشند.
به گزارش وب دا؛ در این کارگاه آموزشی به مادران مواردی چون رعایت نکات ایمنی برای پیشگیری از حوادث ترافیکی، سوختگی، سقوط از بلندی، خفگی و غرق شدگی، مسمومیت، صدمات بدنی و کمکهای اولیه آموزش داده شد.
انتهای پیام/محمد پاک سیرت