پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز دوشنبه ، 1404/02/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

معاون مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد، از برگزاری کارگاه کاهش خطر بلایا در مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد با حضور کارشناسان مدیریت بحران و بلایای شهرستان بویراحمد در سالن اجتماعات این مرکز، خبر داد.


معاون مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد، از برگزاری کارگاه کاهش خطر بلایا در مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد با حضور کارشناسان مدیریت بحران و بلایای شهرستان بویراحمد در سالن اجتماعات این مرکز،  خبر داد.



به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد؛ دکتر محمد یزدان پناه، عنوان کرد: به منظور بھره مندی حداکثری از ظرفیت ھای سازمانی، اجرایی و مھارتی نظام سلامت، با ھدف به حداقل رساندن پیامدھای سوء سلامتی مخاطرات طبیعی و انسان ساخت در سطح جامعه،  تسھیلات و منابع بھداشتی درمانی مدیریت کاهش خطر و بلایا از اهمیت ویژه ای برخوردار است.



وی افزود: فرآیند مدیریت کاهش خطر و بلایا  از طریق پیشگیری از مخاطرات و کاھش آسیب، ارتقای آمادگی، پاسخ به موقع و بازیابی با رویکرد توسعه پایدار محقق می شود.



وی ادامه داد: از جمله مضرات مخاطرات طبیعی(زلزله، سیل، خشکسالی، رانش زمین و طوفان) می توان به پیامدهای جانی، اقتصادی و عملکردی برای جامعه و نظام سلامت اشاره داشت.



وی تصریح کرد: سه مورد از بلایای طبیعی با مرگ بیش از 10 هزار نفر در جهان، طی سال هاي 1990 تا 2007 در ایران روي داد و مربوط به زلزله های طبس، رودبار و بم می باشد.



 در ادامه کارشناس مسئول واحد بلایای شهرستان بویراحمد، اذعان داشت: مخاطرات انسان ساخت  نظیر آتش سوزي، سقوط هواپیما، حادثه قطار، جنگ و تهدیدات نظامی از مواردي است که کشور با آن روبرو است.



جهانبخش روشن روان، ادامه داد: توانمند نمودن جامعه به تاب آوري بیشتر در هنگام وقوع مخاطرات منجر می شود، آمادگی خانوارهاي ایرانی در برابر بلایا 8 درصد می باشد.



وی اظهار داشت: ارتقاء آمادگی،  کاهش آسیب پذیری منابع،  تسهیلات بهداشتی و  کاهش آسیب پذیری خانوارها در برابر بلایا اهداف کلان  برنامه کاهش خطر و بلایا می باشد.



روشن روان بیان کرد: ارتقاء ظرفیت نیروی انسانی بهداشتی با اجرای برنامه های آموزشی و تمرین های عملیاتی، توسعه همکاری های درون بخشی و بین بخشی داخلی، منطقه ای و بین المللی معاونت بهداشتی در امر مدیریت و کاهش خطر بلایا در قالب کمیته بهداشت کارگروه سلامت در حوادث غیر مترقبه از راهبردهای اصلی این برنامه می باشد.7-