پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز دوشنبه ، 1403/09/05

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

تخصص روانشناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت:خشونت خانگی ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد، اما معمولا این مشکل نادیده گرفته می‌شود، یا حتی افراد آن را انکار می‌کنند

 


متخصص روانشناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت:خشونت خانگی ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد، اما معمولا این مشکل نادیده گرفته می‌شود، یا حتی افراد آن را انکار می‌کنند.




به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسو، دکتر شیر علی خرامین تصریح کرد: این سوءاستفاده محدود به قشر خاصی هم نمی‌شود؛ و قربانی‌های آن ممکن است در هر سن‌وسال، با هر جنسیت و در وضعیت‌های اقتصادی مختلفی باشند، اولین قدم برای پایان دادن به خشونت خانگی این است که به وجود نشانه‌های آن اذعان کنیم.




وی تصریح کرد: اگر دچار خشونت خانگی هستید یا کسی را می‌شناسید که در چنین وضعیتی به سر می‌برد، حتما برای مبارزه با آن به کارشناسان سلامت روان مراکز بهداشتی درمانی و پزشکان مراکز بهداشتی کمک بگیرید.




دکتر خرامین، بیان کرد: وقتی از آزار و اذیت صحبت می‌کنیم، خیلی‌ها به خشونت خانگی فکر می‌کنند، اما آزار و اذیت شامل هرگونه اقدامی است که فردی در رابطهٔ صمیمانه یا ازدواج خود، و به‌منظور تسلط و کنترل بر دیگری انجام می‌دهد.




استاد دانشگاه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت:  آزار و اذیت و خشونت خانگی فقط و فقط یک قصد دارند و آن هم به دست آوردن و حفظ سلطهٔ کامل بر دیگری است.




وی تاکید کرد: به خاطر داشته باشید که آزاررسان‌ها در کنترل کردن قربانی‌هایشان بسیار خوب عمل می‌کنند.




دکتر خرامین در ادامه گفت:  کسانی که از نظر عاطفی یا جسمی مورد آزار و اذیت قرار گرفته‌اند، اغلب افسرده، بی‌رمق، ترسیده، شرمنده و سردرگم هستند، آنها برای خروج از آن وضعیت، به کمک نیاز دارند.




وی با اشاره به اینکه سلامت خانواده ها بستگی به آرامش و ارتباط مناسب میان اعضاء آن دارد، گفت: در خانواده هایی که خشونت وجود دارد، همه افراد خانواده به نوعی تحت تاثیرات سوء آن خشونت و بدرفتاری قرار می گیرند.




مدرس کارگاه آموزشی یکروزه در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، اذعان داشت: زنان خشونت دیده دچار عوارض جسمانی و روانی زیادی می شوند، کودکان در محیط خشن بیش از سایرین آسیب می بینند و فرد خشونت کننده نیز از رفتار خود در رنج بوده و نیاز به کمک دارد.




وی یادآور شد: در همه ادیان هر نوع خشونت و بدرفتاری کلامی و رفتاری نسبت به اعضای خانواده زشت و نهی شده است.




دکتر شیر علی خرامین، در پایان خاطرنشان کرد: با تبریک فراوان بمناسبت روز پزشک و هفته دولت از عوامل برگزاری کارگاه آموزشی تقدیر و تشکر کرد.




بر پایه این گزارش:این کارگاه آموزشی با حضور دکتر امیر رشیدی معاون فنی مرکز بهداشت استان، حمداد آرانپور واحد رییس گروه سلامت روان معاونت بهداشتی به تشریح پروتکل و اجرای کار با موارد همسر آزاری و نحوه مداخله در همسر آزاری به کارشناسان سلامت روان، محبوبه السادات موسوی کارشناس سلامت اجتماعی  مرکز بهداشت استان در خصوص کودک آزاری نحوه مداخله را تصریح کرد و روانشناسان مراکز بهداشتی درمانی در سالن اجلاس این معاونت برگزار شد.




به گزارش وب دا یاسوج: در ابتدای کارگاه آموزشی خشونت خانگی دکتر امیر رشیدی ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان به بیان چگونگی اهداف پرداخت.