پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز پنجشنبه ، 1404/02/04

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد از برگزاری کارگاه تربیت مربی آموزش پیشگیری، کنترل و درمان هپاتیت به روش مدل جامع سیستماتیک (shep mode) در مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد خبر داد.



سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد از برگزاری کارگاه تربیت مربی آموزش پیشگیری، کنترل و درمان هپاتیت به روش مدل جامع سیستماتیک (shep mode)  در مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد خبر داد.


به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد؛ دکتر محسن مرادی اظهار داشت: آشنایی و یادگیری بهورزان، کارکنان شاغل در مراکز بهداشتی و درمانی و نیز خانه های بهداشت با راه های پیشگیری، کنترل و درمان هپاتیت از جمله اهداف مهم برگزاری این کارگاه است.


کارشناس ایدز و هپاتیت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان در ادامه با بیان اینکه طبق تحقیقات صورت گرفته 235 میلیون نفر از مردم جهان مبتلا به هپاتیت ویروسی هستند، اضافه کرد: حدود 6 تا 10 میلیون نفر در سال به مبتلایان هپاتیت در جهان افزوده می شود.


سیدحسن فقیهی ابراز داشت: هر ساله در جهان یک میلیون و 400 هزار نفر به علت ابتلا به هپاتیت جان خود را از دست می دهند این در حالی است که بالای 95 درصد از بیماران مبتلا به هپاتیت C می توانند در عرض 2 تا 3 ماه به طور کامل درمان شوند.


وی با اشاره به برنامه جهانی بدون هپاتیت (NO HEP) که بر سه محور استوار است، گفت: انجام واکسیناسیون، تشویق مردم و تمهید امکانات برای انجام آزمایش و دسترسی بیماران به درمان مناسب محور های اساسی این برنامه است.


مسئول مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهرستان بویراحمد، نیز ابراز داشت: 90 تا 95 درصد کسانی که واکسن را به طور کامل(سه دوره) دریافت می کنند در برابر ویروس هپاتیتB  مصونیت پیدا می کنند که این مصونیت مادام العمر بوده و نیازی به دریافت واکسن یادآور ندارند.


حسن تقی زاده افزود: مصرف کنندگان مواد مخدر، رفتار های پرخطر، همسران مبتلا به هپاتیت، نوزادان مبتلا به هپاتیت B وC، افراد دریافت کننده عضو و بافت پیوندی و دریافت کنندگان اقدامات تاتو و خالکوبی، از جمله گروه های مستعد ابتلا به بیماری هپاتیت هستند.


وی در خصوص زمان واکسیناسیون در بزرگسالان عنوان کرد: افراد بزرگسال می توانند نوبت اول واکسن هپاتیت را در هر زمان به اختیار، نوبت دوم را یک تا دو ماه بعد از نوبت اول و همچنین نوبت سوم را پنج ماه بعد از نوبت دوم، دریافت کنند.


به گزارش وب دا؛ کارگاه تربیت مربی آموزش پیشگیری، کنترل و درمان هپاتیت به روش مدل جامع سیستماتیک (shep mode)با حضور ماماها، مراقبین سلامت، کاردان ها و کارشناسان مبارزه با بیماری ها طی دو روز در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد برگزار شد.142_7_5