پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز دوشنبه ، 1404/02/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس برنامه ملي خودمراقبتي معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویراحمد،گفت: هدف كلي برنامه ملي خودمراقبتي ارتقای سواد سلامت از طريق توانمندسازي مردم، سازمان‌ها و جوامع برای مراقبت از سلامت خود می باشد.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویراحمد، گفت؛ جایگاه آموزش در نظام سلامت و اینکه آموزش سلامت اولین اصل  از اجزای نظام ارائه مراقبتهای اولیه بهداشت می باشد.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر محمد مهدی بانشی گفت: بایدکارگاه های آموزشی بر اساس اهداف آموزشی مورد نظر برنامه ریزی گردد، و سعی شود به منظور صرفه جویی در هزینه ها ،آموزشها  بیشتر بر اساس شیوه های نوین آموزشی برگزار گردد .


مدیر گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت در ادامه بیان کردند؛ با توجه به بروز شدن روشهای آموزش لازم هست که شیوه های آموزش ما هم به روز شده و بیشتر جلسات آموزشی از راه دور برگزار شود


مهناز همتی خاطر اضافه کرد؛ از جمله این روشها وبینار یا وب کنفرانس می باشد که جهت صرفه جویی در هزینه های ایاب و ذهاب پرسنل، بیشتر جلسات آموزشی از این طریق میتواند برگزار شود و فرد آموزش دهنده با کمترین امکانات و تجهیزات ،ارتباط صوتی و تصویری با مخاطبان خود تا محیطی ترین سطوح  برقرار نماید .


 


 کارشناس برنامه ملي خودمراقبتي معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویراحمد،گفت؛  هدف كلي برنامه ملي خودمراقبتي"ارتقای سواد سلامت از طريق توانمندسازي مردم، سازمان‌ها و جوامع برای مراقبت از سلامت خود می باشد.


  معصومه رویدل، افزود؛رويكردهاي برنامه ملي خودمراقبتي عبارتند از:خودمراقبتي فردي،خودمراقبتي سازماني،خودمراقبتي اجتماعي وگروه‌هاي خوديارمی باشد.


وی تصریح کرد؛ خودمراقبتي فردي شامل اعمالي است اکتسابی، آگاهانه و هدفدار كه فرد براي خود، فرزندان و خانواده‌اش انجام مي‌دهد تا سالم بمانند، از سلامت جسمي، روانی و اجتماعی خود و خانواده خود حفاظت كند، نيازهاي جسمی، رواني و اجتماعی خود و آنها را برآورده سازد، از بيماري‌ها يا حوادث پيشگيري كند، ‌بیماری‌های مزمن خود و خانواده خود را مدیریت كند و نيز از سلامت خود و خانواده‌اش بعد از ابتلا به بيماري حاد يا ترخيص از بيمارستان، حفاظت كند


وی یادآور شد؛ هدف خودمراقبتي سازماني ايجاد محيط كار سالم از طريق اجراي برنامه‌ها و خط مشی‌های ارتقای سلامت در محل کار، خلق محيط فيزيكي و فرهنگ حمايتي و تشويق شیوه زندگی سالم با همکاری کارکنان و كارفرمايان است.


وی در پایان خاطر نشان کرد؛ در خودمراقبتي اجتماعي هدف ،توانمندسازي جوامع مختلف براي توسعه محيط‌هاي سالم است. و در نهایت برنامه خودياري فرآيندي خودجوش است كه در آن افرادي كه مشكل يا آرماني مشابه دارند، به يكديگر كمك مي‌كنند تا سلامت‌شان ارتقا يابد، از تأثير بیماری و آسيب‌ كاسته شود تا افراد در حد امكان به زندگي سالم و طبيعي خود بازگردند.


 


به گزارش وب دا؛ این کارگاه آموزشی با حضور سرپرست معاونت بهداشتی، دکتر شمس مدرس کارگاه اموزشی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی، کارشناسان آموزش سلامت استان، شهرستان ها و کارکنان معاونت بهداشتی در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.