پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1404/02/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد از برگزاری کارگاه عملیات پاسخ بلایا و فوریت ها (EOP) به همت واحد مدیریت بحران و بلایا خبر داد و گفت: بلاياي طبيعي در ايران به علت تبعات گسترده آن، نيازمند مديريت توانمند در سطح مسئولين و نهاد هاي اجرايی می باشد.

  سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد از برگزاری کارگاه عملیات پاسخ بلایا و فوریت ها (EOP)  به همت واحد  مدیریت بحران و بلایا خبر داد و گفت: بلاياي طبيعي در ايران به علت تبعات گسترده آن،  نيازمند مديريت توانمند در سطح مسئولين و نهاد هاي اجرايی می باشد.



به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد؛ دکتر محسن مرادی، اذعان داشت: ايران به دليل شرايط  ژئو پليتيک و تنوع اقليمی که دارد ششمين كشور بلاخيز، دهمین کشور زلزله خیز جهان و چهارمين كشور بروز بلايای ـ طبيعی در آسيا محسوب می شود.



وی تصریح کرد: زندگی بشر همواره باحوادث غير مترقبه همراه بوده است؛ تغيير و حوادث ناشی از طبيعت و شرايط محيطی بدون دخالت مستقيم انسان بلایای طبیعی گفته می شود.



دکتر مرادی با تاکید بر استعداد بلاخيز بودن ايران، ادامه داد:  آمادگی و مقابله با بحران ، نيازمند مديريت بحران و توانمندی توام با جلب مشاركت همگانی است، در این راستا وزارت بهداشت ساختار مقابله با بلایا درایران را با دو "كميته ملی كاهش اثرات بلايای طبيعی و کمیته ستادحوادث غيرمترقبه" در سطوح مختلف طراحی و برنامه ریزی نمود.



وی خاطر نشان کرد: واحد کاهش خطر و بلایا در تمامی سطوح ملی و فراملی پیش بینی شده و دارای پنج برنامه اصلی می باشد که این برنامه ها درتمام سطوح قابل اجرا می باشد.



سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد برنامه ارزیابی ایمنی و خطر بلایا، دارت نظام مراقبت وقوع و پیامد های بلایا،  برنامه کاهش آسیب پذیری سازه ای و غیر سازه ای در واحد های بهداشتی،  برنامه دارت یا ارزیابی و آموزش آمادگی خانوار و برنامه عملیات پاسخ در بلایا و فوریت ها که همکاران ما در سطوح مختلف مشغول ارائه خدمت هستند را از برنامه های اصلی کاهش خطر و بلایا عنوان کرد.



دکتر مرادی در پایان اذعان نمود: با توجه به گستردگی برنامه ها و مدیریت در شرایط بحران در چهار فاز پیشگیری، آمادگی، پاسخ و ارزیابی قابل اجرا می باشند که مهمترین مرحله  همان فاز پیشگیری و آمادگی است.7-142