کاهش مصرف آب و مایعات درفصل گرما سلامتی را به خطر می اندازد.
کاهش مصرف آب و مایعات درفصل گرما سلامتی را به خطر می اندازد. به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج ، کارشناس تغذیه و رژیم درمانی این مرکز درمانی با اشاره به اهمیت مصرف آب و مایعات در فصل گرما اظهار داشت:آب یکی از مهمترین مواد شیمیایی در بدن ما است و بیش از 60% وزن بدن ما را آب تشکیل میدهد. با توجه به گرم شدن هوا نیاز بدن به مایعات بیشتر شده و در صورت عدم پاسخ به این نیاز بدن، خطر گرما زدگی افزایش میابد. نشانه های گرما زدگی تشنگی، ضعف شدید، سردرد، کاهش اشتها، خستگی ، افزایش ضربان قلب و کاهش عملکرد مغز می باشد و کودکان، سالمندان و ورزشکاران بیشتر در معرض خطر گرما زدگی قرار دارند.مینا خلج در ادامه افزود:جهت پیشگیری از گرما زدگی بهتر است به مقدار کافی آب بنوشیم و در معرض گرمای شدید قرار نگیریم. وی تصریح کرد :بهترین راه جهت جلوگیری از گرما زدگی، مصرف آب آشامیدنی است، علاوه بر این، مصرف سبزی ها مانند کاهو و اسفناج ،میوهای آبدار ازجمله هندوانه و خربزه و لبنیاتی مانند شیر جهت تامین مایعات بدن در این فصل مفید می باشد. از طرفی باید مصرف مواد غذایی مانند نمک، کافئین، پروتئین های حیوانی و نوشیدنی های شیرین شده، که منجر به تشنگی می شوند، کاهش یابد.کارشناس تغذیه و رژیم درمانی این مرکز در پایان خاطرنشان کرد :با توجه به آب و هوای محل زندگی و شرایط جسمی میزان آب موردنیاز هر فرد متفاوت است ولی به طور میانگین مصرف روزانه 10-8 لیوان آب و مایعات توصیه ای خوب و منطقی جهت حفظ سلامتی در فصل گرما می باشد.