معاون محترم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، ضمن خیرمقدم به حاضرین در کمیته به بیان اهداف تشکیل کمیته پرداختند
معاون محترم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، ضمن خیرمقدم به حاضرین در کمیته به بیان اهداف تشکیل کمیته پرداختند.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، دکتر محمد مهدی بانشی افزود:عوامل متعددی در مرگ و میر کودکان موثر هستند بنابراین ضروری است ضمن اجتناب از مرگ های قابل پیشگیری، برای تحقق این امر برنامه ریزی لازم صورت گیرد.
مدیر محترم سلامت خانواده، جمعیت و مدارس مرکز بهداشت استان، بیان کرد:هدف اصلي نظام مراقبت کودکان، کاهش مرگ كودكان یک تا پنجاه و نه ماهه در كشور و استان می باشد.
گلدانا نیک اقبال، خاطر نشان کرد: هدف از برگزاری کمیته های مرگ کودکان علاوه بر استقرار نظام مراقبت سلامت كودكان، بررسي عوامل قابل اجتناب مرگ كودكان به منظور انجام مداخلات لازم و مثمر ثمر در راستای کاهش شاخص مذکور می باشد.
کارشناس برنامه کودکان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان، تصریح کرد: بررسی مصوبات کمیته قبلی و مداخلات انجام گرفته خلاصه ای از آمار، مقایسه شاخص هاي مرگ کودکان 59تا1 ماهه خارج بیمارستانی استان با کشور را ارائه نمودند.
مهناز اکبری در پایان خاطرنشان کرد: از آنجا که مهمترین علت مرگ کودکان 1تا 59 ماهه استان در شش ماهه دوم سال 1400 ناهنجاری مادرزادی بوده است، لازم است در این راستا فعالیت های بیشتری صورت پذیرد.
به گزارش وب دا یاسوج: دکتر کشتکاری فوق تخصص کودکان و سایر اعضای شرکت کننده ضمن بررسی علمی و ارائه راهکارهای اجرایی در این زمینه به همراه عمده مداخلات اجرا شده در راستای پیشگیری از مرگ کودکان به دلیل عوامل قابل اجتناب پرداخته و پس از بحث و تبادل نظر با توجه به علت شایع مرگ کودکان تصمیماتی اتخاذ گردید.