پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز دوشنبه ، 1404/02/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: طبق آمار رسمی ارائه شده از سازمان پزشکی قانونی مبنی بر فوت 26 تن در استان در اثر غرق شدگی ضروری است، مردم از شنا در مکان های پرخطر در رودخانه ها به خصوص افرادی که فاقد مهارت کامل شنا هستند اجتناب کنند و خانواده ها در خصوص حضور فرزندان در این مکان ها هوشیار باشند. به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر محمد مهدی بانشی، گفت: با توجه به پیش رو بودن فصل تابستان و پر بارش بودن سال جاری همچنین پرآب بودن رودخانه ها و تمایل مردم به حضور در کنار رودخانه ها و شنا در این فصل احتمال تلفات انسانی در اثر غرق شدگی بیشتر است و ضروری است مردم هشدار ها را جدی بگیرند.





سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: طبق آمار رسمی ارائه شده از سازمان پزشکی قانونی  مبنی بر فوت 26 تن در استان در اثر غرق شدگی  ضروری است، مردم از شنا در مکان های پرخطر در رودخانه ها به خصوص افرادی که فاقد مهارت کامل شنا هستند اجتناب کنند و خانواده ها در خصوص حضور فرزندان در این مکان ها هوشیار باشند.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر محمد مهدی بانشی، گفت: با توجه به پیش رو بودن فصل تابستان و پر بارش بودن سال جاری همچنین پرآب بودن رودخانه ها و تمایل مردم به حضور در کنار رودخانه ها و شنا در این فصل احتمال تلفات انسانی در اثر غرق شدگی بیشتر است و ضروری است مردم هشدار ها را جدی بگیرند.


  دکتر بانشی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه تصادفات جاده ای در کشور و استان باعث داغدار شدن خانواده های زیادی شده و ناتوانی و معلولیت های زیادی بر جای گذاشته است.


معاون بهداشتی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اذعان داشت: رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی توسط رانندگان و مردم و حضور فعال دستگاهها متولی در خصوص آموزش عمومی و همچنین اصلاح نقاط حادثه خیز را ضروری دانست.


دکتر بانشی در ادامه با اشاره به تصادفات جاده ای، یادآور شد: اصلاح رفتار عامل انسانی، در جریان تصادفات جاده ای نیاز به فرهنگ سازی و برنامه ریزی بلند مدت دارد.


محمد طاهر پاراد، کارشناس برنامه حوادث معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان نیز در خصوص آمار غرق شدگی در استان، گفت: متاسفانه  در سال 98 تعداد 26 تن در استان جان خود را  در اثر  غرق شدگی از دست دادند که نسبت به آمار سال 97 دو برابر شده است که یکی از دلایل آن افزایش میانگین بارش ها و حجم آب رودخانه می باشد. 


 کارشناس برنامه سوانح و حوادث معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابراز داشت:  یکی از نکاتی که در استان مورد غفلت واقع شده خطر غرق شدگی کودکان در کانال های آب و مخازن و استخر های آب کشاورزی و پروش ماهی و باغ های تفریحی بوده، که ضروری است والدین ضمن آموزش به کودکان هنگام حضور در این مراکز به هیچ وجه از آنان غافل نشوند و در خصوص مراقبت از آنان کاملا هوشیار باشند. 


این کارشناس برنامه  با بیان اینکه متأسفانه سوانح ترافیکی 206 تن در استان  بر اثر حوادث ترافیکی جان خود را از دست دادند، گفت: این در حالی می باشد، که  نسبت به سال 97 آمار مرگ افزایش یافته است.


پاراد در پایان خاطر نشان کرد:  بر نقش حیاتی صدا و سیما و رسانه های استان در آموزش پیشگیری از حوادث ترافیکی به مردم استان تاکید کرد.


به گزارش وب دا؛ کمیته استانی پیشگیری از سوانح و حوادث با حضور سرپرست معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، معاونت درمان، نمایندگان ادارات آموزش و پروزش، جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، ورزش جوانان، راهنمایی و رانندگی و سایر نهادهای مرتبط در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.