مدیر مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد، از برگزاری کمیته سلامت و ایمنی آب آشامیدنی، در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد خبر داد.
مدیر مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد، از برگزاری کمیته سلامت و ایمنی آب آشامیدنی، در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد خبر داد.
به گزابه گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد؛ دکتر محسن مرادی، اظهار داشت: آب آشامیدنی باید عوامل فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی آن درحد استانداردهای مصوب باشد و مصرف آن عارضه سوئی در کوتاه مدت یا دراز مدت درانسان ایجاد نکند.
وی ادامه داد: خطر آلودگی آب را می توان به دو گروه اصلی خطر زیست شناختی و شیمیایی تقسیم کرد.
وی افزود: خطرات زیست شناسی مانند وبا، اسهال باسیلی و ژیاردیازیس با شروع فصل گرما، احتمال آلودگی آب و شیوع بیماری های منتقله آب و غذا از اهمیت بالاتری برخوردار هستند.
کارشناس امور آب شهرستان بویراحمد، گفت: تشخیص به موقع هر گونه تغییر در کیفیت آب آشامیدنی، تشخیص نقاط یامناطق آلوده (درصورت وجود) به خصوص درمواقع اپیدمی، ارزیابی میزان تاثیر اقدامات صورت پذیرفته در جهت بهبود کیفیت، اقدامات کنترلی برای رفع یاپیشگیری از آلودگی آب آشامیدنی از هداف کنترل کیفیت آب آشامیدنی می باشد.
مهندس میثم حسینی، اذعان داشت: در خصوص کلرزنی دقیق آب آشامیدنی، رفع شکستگی های لوله، شستشوی مخازن ذخیره آبهای آشامیدنی توسط شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی در این جلسه مطالبی عنوان شد.
وی بیان کرد: در کمیته سلامت و ایمنی آب آشامیدنی، مصوب شد مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد آزمایشات میکروبی و شیمیایی از نقاط روستایی انجام دهد، کلرزنی منطقه مختار، لوداب، تاکسیسه علیا و پوله از سوی آبفار و بخشداری های مربوط انجام گیرد و دو نیروی تعمیرکار از طرف آبفار شهرستان بویراحمدبه آب و فاضلاب مارگون اختصاص یابد.7-





