پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1404/02/20

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کودکان و حتی نوزادان نیزمانند بزرگسالان به ویروس کرونا مبتلا می شوند.

کودکان و حتی نوزادان نیزمانند بزرگسالان به ویروس کرونا مبتلا می شوند.


به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج، کارشناس ارشد پرستاری کودکان این مرکز درمانی با اشاره به اهمیت و نقش مادران در مراقبت از کودکان مبتلا به کرونا افزود: بیماری کووید19در کودکان علایم خفیف تری دارد اما شبیه به علائم این بیماری در بزرگسالان است.


راضیه فروتن نسب اذعان داشت: علائم این بیماری در کودکان شبیه سرماخوردگی شامل تب، آب ریزش بینی، سرفه و... می باشد. مهمترین نکته که باید در این روزها در مورد کودکان رعایت کرد پیشگیری و مراقبت از کودکان مبتلا به کرونا می باشد.


وی تصریح کرد: اگر کودکتان علایم تنفسی و کمبود اکسیژن خون ندارد بهترین محل برای مراقبت از کودک مبتلا به کرونا خانه می باشد زیرا بیمارستان به دلیل حضور بیماران آلوده محل مناسبی برای انتقال و سرایت بیماریهای مختلف است.


کارشناس ارشد پرستاری کودکان بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج در ادامه افزود: برای مراقبت از کودک کرونایی خود در منزل به نکات زیر توجه گردد:


1- اتاق را به کودک خود که مبتلا یا مشکوک به کرونا می باشد اختصاص دهید.


2- وسایل بازی و سرگرمی کودک را به همان اتاق انتقال دهید تا رفت و آمد کودک به فضاهای دیگر خانه به حداقل برسد.


3- یکی از والدین برای رفع امورات کودک با او در ارتباط باشد، ترجیحا کسی باشد که لحاظ سن وسال به بیماری زمینه ای ،کمتر در معرض خطر باشد.


4- تا زمانی که تمام علائم از بدن کودک حذف نشده باشد اجازه عیادت و ملاقات را به سایر افراد ندهید.


5- برای محدود شدن ترشحات دهان و بینی کودک از ماسک استفاده شود.


6- اگر نوزاد شما مبتلا شده باشد در صورتیکه کودک از شیر مادر تغذیه می کند مادر می تواند به وسیله شیردوش شیر خود را در شیشه شیر بریزد و به نوزاد بدهد.


7_اگر مادر به دلیل سن کم کودک مجبور باشد مدام از او مراقبت کند بهتر است خود او نیز در هنگام مراقبت از سایر افراد خانواده دوری کند و پروتکلهای بهداشتی را تمام و کمال رعایت کند.


8- بهتر است در هنگام مراقبت از کودک مبتلا به کرونا ، پتو و ملحفه های آن را مدام شسته و ضدعفونی کند.


9- غذاهایی که به کودک داده میشود مناسب بیماری کرونا باشد و غذاهای گرم مانند سوپ به او بدهد.


  فروتن نسب در پایان خاطرنشان کرد: یکی از نکاتی که در مورد مراقبت از کودان کرونایی باید به آن توجه کرد، زمان و نحوه مراجعه به پزشک می باشد . بعضی از کارهایتان را باید در این شرایط به تعویق بیندازید تا بتوانید از کودک خود مراقبت کنید ، در این شرایط می توانید از خدمات درمانی تلفنی و اینترنتی که بسیاری از مراکز درمانی ارائه می دهند استفاده کنید.