پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1404/02/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس بهداشت خانواده شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه گفت: زنان به عنوان تولید کننده و تربیت کننده یک نسل، جایگاه و سهم منحصر به فرد درسیستم سلامت دارند.

کارشناس بهداشت خانواده شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه گفت: زنان به عنوان تولید کننده و تربیت کننده یک نسل، جایگاه و سهم منحصر به فرد درسیستم سلامت دارند.


 به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه، زینب طاهری افزود: همه ساله هفته پایانی مهرماه(30-24 مهرماه) به عنوان هفته ملی "سلامت بانوان ایران"، نامگذاری شده که  با هدف اطلاع رسانی و حساس سازی گروههای مختلف جامعه در خصوص اولویتهای سلامت زنان به عنوان نیمی از جمعیت کشور، برنامه ها و فعالیت هایی در این زمینه برگزار می‌شود.


وی اظهار داشت: شعار اصلی هفته ملی سلامت بانوان ایران در سال 1397" حرکت، برای سلامت زنان " است و یکی از روزهای روزشمار هفته سلامت بانوان نیز به نام استفاده بهینه از شبکه های اجتماعی و کاهش آسیب های آن نامگذاری شده است.


 طاهری اذعان کرد: زنان تنها نیمی از جامعه به شمار نمی آیند بلکه به عنوان تولید کننده و تربیت کننده یک نسل، جایگاه و سهم منحصر به فرد درسیستم سلامت دارند.


 وی بیان داشت: با وجود شبکه‌های اجتماعی  کانون خانواده و صفا و صمیمیت و گفتمان اعضای خانواده باهم، تحت تاثیر قرار گرفته لذا این روزها با گسترش ارتباطات در فضای مجازی، روابط بین اعضای خانواده به سردی گراییده و دیگر والدین و فرزندان کمتر در فضاهای مشترک فیزیکی و عاطفی و اطلاعاتی و تفریحی واقعی، خاطرات مشترکی را با هم تجربه می­ کنند.


 طاهری تاکید کرد: سیستم‌های جدید ارتباطی (شبکه‌های مجازی) آسانتر، ارزان‌تر و در دسترس‌تر است و به همین دلیل، استفاده از این فناوری‌های نوین برای کاربران جذاب‌تر است و کمبود ارتباطات میان فردی  به راحتی از طریق این سیستم جبران می‌شود.


 وی ابراز داشت: پدر و مادرها باید الگوی مناسبی در گفت وگو باشند و خود را مقید به زمان و برنامه مشخصی برای گفت­ وگو در منزل دانسته و با فرزندان درباره مسائل مختلف روز و غیره صحبت کنند.


کارشناس بهداشت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه افزود: آنچه که امروزه شاهد هستیم افزایش پرونده‌های طلاق است که استفاده نادرست از فضای مجازی به عنوان یکی از دلایل زوج‌های جوان برای جدایی مطرح می‌شود و به نظر می‌رسد در کنار مسائلی مانند بیکاری و اعتیاد باید تبعات استفاده نادرست از فضای مجازی را نیز به عنوان دلایل عمده طلاق به حساب آورد.


طاهری ادامه داد: غرق شدن در فضای مجازی سرچشمه بسیاری از اختلافات است،  چرا که فضای مجازی چارچوب خانواده‌ها را نشانه رفته است .


 وی در پایان تصریح کرد:  مادران به عنوان مدیران سلامت خانواده باید مدیریت لازم در خصوص  استفاده از وسایل ارتباطی الکترونیکی از طریق آموزش فرهنگ صحیح استفاده از امکانات جدید به فرزندان و ایجاد تفاهم در زمان استفاده از این ابزارها را داشته باشند و خود نیز گرفتار تاثیرات فضای مجازی و از بین رفتن کانون گرم خانواده نشوند.1-9-142

انتهای پیام/