پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز پنجشنبه ، 1403/09/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: در دنیای امروز همگام با صنعتی شدن جوامع شاهد دگرگونی گسترده ای در شیوه زندگی و الگوی غذایی مردم در تمام گروه های سنی هستیم که این تغییرات در بیشتر موارد تاثیرات منفی بر سطح سلامت جامعه داشته است.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ مهندس راضیه نجات زاده افزود: در تایید این موضوع آمارهای پزشکی نیز شیوع بالایی از موارد ابتلا به بیماری هایی مثل چاقی، دیابت، بیماری های قلب و عروق و انواع سرطان را در گروه های جمعیتی مختلف نشان می دهد؛ با این حال قبل از ایجاد هرگونه مشکل جدی، تنها با کمی دقت و صرف وقت در کنار شغل و کار روزانه می توان اصلاحاتی نیز در شیوه زندگی ایجاد کرد.

وی تاکید کرد: برای این منظور پیشنهاد می شود، در برنامه روزانه خود فرصتی برای فعالیت بدنی، ورزش و یا پیاده روی پیدا کنید وروز خود را با یک لیوان شیر همراه با دو عدد خرما یا یک قاشق چایخوری عسل شروع کنید؛ همچنین می توان روز خود را با خوردن یک عدد میوه مثل سیب یا موز شروع کنید.

وی ادامه داد: صبحانه را به شکل یک لقمه یا ساندویج کوچک با ترکیباتی مانند نان پنیر و گردو، نان پنیر گوجه فرنگی و خیار، نان کره و عسل و موارد مشابه تهیه و همراه خود به محل کار ببرید.

نجات زاده ابراز داشت: میان وعده ها نقش مهمی در تامین درصدی از نیاز غذایی روزانه دارد، برای این منظور همیشه چند عدد میوه تازه مانند سیب، موز و نارنگی که خوردن آنها راحت است، از شب قبل بشویید و در محل کار به همراه داشته باشید.

وی اضافه کرد: انتخاب دیگر برای میان وعده در محل کار استفاده از میوه های خشک و مغزها مانند کشمش، توت خشک، خرمای خشک، گردو و پسته است که آماده سازی و مصرف آنها شاید حتی راحت تر از میوه تازه باشد.

نجات زاده افزود: یکی از مشکلات افراد پرمشغله وعده ناهار است که اغب امکان و یا فرصت کافی برای صرف یک غذای سالم و مناسب وجود ندارد، بنابراین توصیه می شود که در یک فاصله زمانی مشخص به عنوان مثال بین ساعت12تا 2 بعدازظهر، فرصتی را حتی کوتاه برای صرف ناهار به خود اختصاص دهید.

کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: می توان در وعده ناهار از ساندویج های ساده و سالم خانگی که از شب قبل آماده شده و در یخچال قرار داده شده است، استفاده کنید.

وی در پایان خاطر نشان کرد: در کنار ناهار مصرف مقداری سالاد توصیه می شود؛ برای این منظور می توان در یک نایلون چند برگ کاهو، یک عدد هویج، گوجه فرنگی و خیار را به همراه داشت و در زمان صرف ناهار بدون نیاز به خرد کردن، میل کرد.