رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه از برگزاری جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی استان با موضوع بوی نامطبوع فاضلاب کارخانه قند یاسوج و غیر استاندارد بودن میزان کلر زنی منابع آب آشامیدنی در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، در این جلسه ابتدا معاون بهداشتی دانشگاه ضمن اشاره به اهمیت سلامت، بیان داشت: سلامت مردم خط قرمز همه ما در دانشگاه علوم پزشکی، به عنوان متولی سلامت مردم، است.
دکتر محمد ملک زاده، اذعان داشت: رها کردن فاضلاب ها می تواند باعث تکثیر باکتری ها و حشرات، آلوده کردن شالیزارها و سایر محصولات کشاورزی و طرح های پروش ماهی کنار رودخانه ها گردد و در مجموع برای سلامت مردم و محیط زیست مضر بوده که شایسته و بایسته است نسبت به رفع آلودگی هایی از این دست اقدام عاجل انجام گیرد.
مدیر عامل کارخانه قند یاسوج نیز، اظهار داشت: کارخانه قند یاسوج بعد از چند سال تعطیلی اکنون با 200 نیروی کار مستقیم و 40 نیروی کار غیرمستقیم قریب به 2 سال است که با وجود ضعف های فنی و تکنیکی اقدام به تولید نموده و طبق برنامهریزی های صورت گرفته ضعف های آن را در آینده نزدیک مرتفع خواهیم نمود.
همچنین، دکتر مهدوی مطلق فرماندار شهرستان بویراحمد، اظهار داشت: رود بشار و آلودگی این رودخانه یکی از معضلاتی است که خود می بایست در یک جلسه تخصصی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و نسبت حل و فصل آن برنامه ریزی نمائیم.
در پایان این جلسه، دکتر رهبر معاون دادستان استان، تصریح کرد: یک بازه زمانی برای حل این معضلات تعیین و تا پایان وقت مقرر نسبت به رفع مشکل اقدامات لازم صورت گیرد، در غیر اینصورت طبق قواعد و مقررات برخورد خواهیم کرد؛ چرا که سیاست ما حمایت از رونق تولید است، اما نه به قیمت به خطر انداختن سلامت مردم.
به گزارش وبدا، این جلسه با حضور دکتر محمد ملک زاده معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان، دکتر علی موسوی زاده رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، دکتر رهبر معاون داستانی استان، دکتر مهدوی مطلق فرماندار شهرستان بویراحمد، دکتر مسعود نوری مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری و جمعی از مدیران کل و کارشناسان دستگاه ها اجرائی استان در سالن شماره 1 استانداری برگزار و در خصوص دو دستور کار جلسه یعنی بوی نامطبوع فاضلاب کارخانه قند یاسوج و میزان نامناسب کلرزنی و کلرسنجی منابع آب شهری و روستایی به بحث و تبادل نظر پرداختند.