نشست شورای سلامت شهرستان با هدف بررسی وضعیت نامناسب و تعیین تکلیف کشتارگاه شهرستان ، ساماندهی احشام سطح شهر و شهرکهای اطراف و همچنین ساماندهی فاضلاب و قنات پایین دست شهر با حضور فرماندار، دادستان شهردار و تعدادی از مدیران دستگاههای اجرایی و خدمات رسان در سالن فرمانداری لنده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لنده؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده گفت: در این نشست بعد از چند سال بلاتکلیفی احداث چاههای جاذب و جایگزینی به جای چاه سپتیک و کوره لاشه سوزی از سوی شهرداری و اقدام در اسرع وقت ، ساماندهی شرایط ساختمان کشتارگاه و تعویض و بازسازی محیط ، مسدود نمودن همه منفذها و ورودی ها و رفع ۱۸ مورد معضل و مشکل این مجموعه از مهمترین تصمیمات و مصوبات نشست بود که شهرداری در اسرع وقت انجام خواهد داد..
وی اشاره کرد: فرهنگ سازی و آگاهی بخشی به صاحبان احشام در گام اول و تشریح مخاطرات و آسیب های حضور احشام در حوزه شهری از طریق نشست با این افراد از تصمیمات دیگر بود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده اظهار داشت: سالانه ۴۰ هکتار از زمینهای پایین دست فاضلاب و قنات شهر لنده زیر کشت می روند که سالانه بیش از ۲۰۰ تن برنج و سایر محصولات برداشت می شود و بر اساس ارزیابی آزمایشگاههای علوم پزشکی و آب و فاضلاب این آب و محصولات در شرایط پرخطر قرار دارد و همه این محصولات غیر بهداشتی و غیر قابل استفاده هستند و مقرر شد در کمیته ای تخصصی تعیین تکلیف شوند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: ایجاد طرح جداسازی قنات قدیمی شهر از فاضلاب از مهمترین راهکارهای شهرداری بود که مورد استقبال قرار گرفت.