رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، از برگزاری جلسه کارگروه صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذائی استان با موضوع دریافت وجه نامتعارف (زیرمیزی) توسط برخی از پزشکان متخصص و فوق تخصص استان، در معاونت درمان دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، در این جلسه ابتدا رئیس این مرکز بیان داشت: علیرغم زحمات ارزشمند پزشکان و کادر درمان استان، متأسفانه برخی از پزشکان متخصص و فوق تخصص اقدام به دریافت وجه نامتعارف از بیماران می نمایند که هم غیر شرعی و غیر قانونی است و هم اینکه هزینه های هنگفتی را به بیماران تحمیل میکنند و ضروری است کارگروه صیانت از حقوق مردم در سلامت استان به موضوع ورود کرده و دستور اقدامات درخور و پیشگیرانه ای را در این راستا مقرر نمایند.
دکتر علی موسوی زاده، تصریح کرد: پرداخت به موقع مطالبات پزشکان، تشویق پزشکان قانونمند و مسئولیت پذیر و لغو مجوز مطب پزشکان متخلف از مهمترین راهکارهای مقابله با دریافت زیرمیزی توسط پزشکان متخلف است.
معاون درمان دانشگاه نیز، اظهار داشت: اکثریت پزشکان ما به صورت قانونی و صادقانه به مردم خدمت میکنند و فقط تعداد انداکی از آنان وجه غیر قانونی از مردم می گیرند که برخورد با آنان مستلزم همت ملی و دستورات بالادستی در سطح کلان است؛ ولی با این وجود در محدوده فرصت ها و اختیارات قانونی خود با متخلفان برخورد خواهیم کرد.
به گزارش منبع خبر در ادامه راهکارهای مقابله با پزشکان متخلف مطرح و مواردی را به تصویب رساندند که از جمله می توان به تشکیل کمیته های نظارتی در سطح دانشگاه به منظور رصد امور درمانی در سطح بیمارستان ها و کلینیک ها و برخورد لازم با متخلفان و تشویق پزشکان قانومند، اشاره کرد.
به گزارش وبدا، این جلسه با حضور دکتر سید علی موسوی زاده رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، دکتر محمود شهامت معاون درمان دانشگاه، نماینده گان حقوقی ادارات و سازمان های عضو کارگروه صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی، نماینده بازرسی دانشگاه و کارشناسان مرکز سیاستگذاری سلامت داشگاه در سالن جلسات معاونت درمان دانشگاه برگزار و در خصوص معضل دریافت وجه غیرمتعارف (زیرمیزی) توسط برخی از پزشکان و راهکارهای مقابله با آن به گفتگو پرداختند.