پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز پنجشنبه ، 1404/01/14

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، از برگزاری سومین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی استان در سالن شماره یک استاندارری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، رئیس این مرکز 4 موضوع مهم از جمله: تولید آرد و ناکامل در استان، کشتار غیر مجاز دام در تنگاری دشتروم و سایر نقاط بین راهی استان، جولان سگ های ولگرد در سطح شهرها، آبیاری مزارع کشاورزی با آب فاضلاب را دستور کارهای جلسه عنوان و بیان داشت: متأسفانه برخی از این موضوعات طی سال های متوالی در جلسات شورای سلامت و امنیت غذایی مطرح شده اند ولی تاکنون به نتیجه مطلوب نرسیدیم.

دکتر علی موسوی زاده، تصریح کرد: کشتارهای بین راهی آلوده و غیر بهداشتی اند و باعث بروز بیماری های مختلف می شوند، با این وجود، هدف ما ساماندهی، کشتار بهداشتی و تأمین سلامت گوشت مصرفی از طریق صدور پروانه کسب و قانونی کردن فعالیت آنان است نه برخورد قهری و پلمپ مغازه های قصابی.

رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، درخصوص تولید نان کامل نیز گفت: تولید و مصرف نان کامل بخش قابل توجهی از ریزمغزی های مورد نیاز بدن را تأمین، سلامت عمومی را ارتقاء و بار بیماری ها بویژه بیماری های گوارشی را کاهش خواهد داد که امیدواریم با همکاری کارگروه آرد و نان استان این مهم در آینده نزدیک به نتیجه مطلوب برسد.

معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان کهگیلویه و بویراحمد، در این جلسه با اشاره به تشدید بازرسی‌ها از 11 اسفند تا 15 فروردین (و احتمالاً تمدید آن تا 20 فروردین)، اظهار داشت: در این مدت، 3000 بازرسی انجام شده که منجر به صدور 300 اخطار و پلمب 60 واحد صنفی شده است.

 دکتر مسلم شریفی، با ابراز نگرانی از وضعیت نامطلوب مواد غذایی عرضه‌شده در بازار، خواستار توجه ویژه به این مسئله شد و افزود: دستورالعمل‌های مربوط به وظایف دستگاه‌های اجرایی به آن‌ها ابلاغ شده و انتظار می‌رود دادستانی نیز در زمینه صدور دستورات قضایی و پلمب واحدهای متخلف، همکاری لازم را داشته باشد.

دکتر شریفی همچنین به معضل سگ‌های ولگرد اشاره کرد و گفت: این مسئله بارها در جلسات مطرح و رسانه‌ای شده است، اما همچنان شاهد جولان سگ‌های ولگرد در سطح شهر هستیم. سالانه حدود 2000 مورد حیوان گزیدگی در استان رخ می‌دهد که علاوه بر ایجاد مشکلات روانی و اجتماعی، هزینه‌های اقتصادی قابل توجهی (حدود 5 تا 7 میلیون تومان برای هر دوره واکسیناسیون هاری) به همراه دارد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، نیز در این نشست با تأکید بر اهمیت امنیت و سلامت غذایی به‌ عنوان دو موضوع مهم برای جوامع انسانی، خاطر نشان کرد: سلامت و امنیت دو مقوله فرابخشی و حاکمیتی اند که یک نهاد خاص به تنهایی نمیتواند متولی آن باشد؛ بلکه همکاری و هم افزایی همه دستگاه‌ها در این زمینه لازم و ضروری است.

 دکتر فتاح محمدی، در خصوص قیمت‌گذاری نان کامل، بر لزوم توجه به قیمت‌های استان‌های همجوار و کیفیت نان تأکید کرد.

 محمدی همچنین با اشاره به کشتار غیرمجاز دام در مناطق دشتروم و تنگاری و گسترش آن در جاده‌های استان، راهکارهایی از جمله افزایش صدور پروانه، فرهنگ‌سازی و آموزش مردم را برای کنترل این معضل پیشنهاد داد.

 وی در پایان، به موضوع آبیاری مزارع با فاضلاب غیرمتعارف پرداخت و خواستار انحراف کانال‌های فاضلاب، تأمین اعتبار برای ارتقای تصفیه‌خانه‌ها و نظارت و کنترل میدانی برای حل این مشکل شد.

به گزارش وبدا، این جلسه با حضور دکتر فتاح محمدی معاون سیاسی امنیتی استاندار، دکتر مسلم شریفی معاون بهداشتی داشگاه علوم پزشکی استان، دکتر علی موسوی زاده رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه و مدیران کل دستگاه های اجرائی استان در سالن شماره یک استانداری برگزار و درخصوص موضوعات ذکر شده به گفتگو و ارائه راهکار پرداختند.

تصاویر پیوست