پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1404/02/23

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

 
کارشناس مسئول آزمایشگاه شیمی مواد غذایی معاونت غذا و داروی استان گفت: خیلی از افراد فکر می کنند شیر محلی چون تازه تر است، مغذی تر و سالم تر می باشد ولی آیا این باور درست است یا خیر؟ با یک تحقیق بررسی نموده ایم که واقعیت چیست؟
 
فریده میرزایی افزود: پاستوریزه کردن شیر فقط برای افزایش ماندگاری نیست! هدف اصلی از پاستوریزاسیون، از بین بردن میکروب های مضر مثل سالمونلا، اشرشیاکلی و بروسلوز است که می تواند باعث بروز بیماری های خطرناک شوند.
 
شیر جوشاندن، پاستوریزه کردن نیست!
 
وی اذعان داشت: خیلی ها فکر می کنند که جوشاندن شیر محلی کافی است، اما دمای جوش، همه ی میکروب های مقاوم را از بین نمیبرد و در عین حال باعث از بین رفتن بعضی مواد مغذی شیر می شود.
 
ارزش غذایی شیر پاستوریزه پایین تر نیست!
 
میرزایی تاکید کرد: برخلاف تصور، فرایند پاستوریزاسیون تاًثیر ناچیزی روی مواد مغذی داره و شیر همچنان سرشار از کلسیم، پروتئین و ویتامین ها باقی می ماند.
 
خطر آلودگی بالا در شیر محلی 
 
کارشناس مسئول آزمایشگاه شیمی مواد غذایی معاونت غذا و داروی استان گفت: شیر خام (محلی) ممکن است در مسیر انتقال به دست شما، با میکروب های محیطی آلوده شوند، در حالی که شیر پاستوریزه تحت نظارت بهداشتی دقیق قرار می گیرد. پس اگر خواستید انتخاب کنید، فقط به طعم یا تازگی توجه نکنید بلکه به سلامت و ایمنی نیز فکر کنید!