پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1404/02/06

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، از برگزاری نشست مشترک با دکتر ابولقاسم هادی نیا مشاور عالی سرپرست دانشگاه، در این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، در این جلسه ابتدا رئیس این مرکز ضمن آرزوی موفقیت برای سرپرست و هیئت رئیسه جدید دانشگاه، بیان داشت: مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه یک بازوی توانمند و تصمیم ساز برای دانشگاه است که وظیفه اصلی جلب و مشارکت همکاری های درون و برون بخشی و خیرین سلامت است که خود یکی از اصول مهم PHC یا مراقبت­های بهداشتی اولیه است.

دکتر سید علی موسوی زاده، تصریح کرد: مرکز سیاستگذاری سلامت از چهار بخش مهم دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی، اداره خیرین سلامت و سازمانهای مردم نهاد، مرکز اسناد راهبردی دانشگاه  و دبیرخانه برنامه عملیاتی دانشگاه تشکیل شده است که هر کدام خود به ارکان و زیر مجموعه های مختلفی تقسیم می شوند.

رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه ضمن اشاره به چالش­های کلان سلامت استان، خاطر نشان کرد: مدیریت پروژه های خیرساز، کشتارهای غیرمجاز در سطح استان به ویژه تنگاری دشت روم، جولان سگ های بلاصاحب در سطح شهرها و حاشیه شهرها، اجرای سند بیماری های غیرواگیر، تدوین سند جامع سلامت استان و تولید نان کامل در استان از جمله مسائل کلان سلامت استان است که حل و فصل آنها نیازمند همکاری ها و هم افزایی های  بین بخشی است.

دکتر موسوی زاده، اضافه کرد: این موضوعات و سایر چالش های سلامت استان می بایست در جلسات شورای سلامت استان که با حضور استاندار، رئیس دانشگاه و مدیران کل دستگاه های اجرائی استان برگزار می گردد مطرح و تصمیم گیری شوند و درصورتی که به نتیجه نرسند در کمیته صیانت از حقوق مردم درسلامت و امنیت غذائی، متشکل از نمایندگان حقوقی دستگاه های اجرائی به ریاست دادستان استان، پیگیری می شوند؛ که یکی دیگر از ارکان این مرکز می باشد.

مشاور عالی رئیس دانشگاه نیز، اظهار داشت: هدف سرپرست جدید دانشگاه کمک به ارتقاء سلامت استان و رفع چالش ها بر اساس اصول، قوانین و دستور العمل های ابلاغی و دوری از حواشی و نگاه های قومی و فامیلی و سیاست زدگی است.

دکتر ابولقاسم هادی نیا، ابراز داشت: مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه با توجه به ارکان و زیر مجموعه های خود، از ظرفیت بسیار خوبی برای پیگیری موضوعات مختلف سلامت استان برخوردار است که می توان گفت ناشناخته مانده و لازم است به آن نگاه ویژه تری داشته باشیم.

در ادامه هر یک از کارشناسان مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه به معرفی برنامه ها و شرح وظایف خود پرداختند و مشاور عالی سرپرست دانشگاه در جریان برنامه ها، وظایف و چالش های مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه قرار گرفت.

به گزارش وبدا، این نشست با حضور دکتر ابولقاسم هادی نیا مشاور عالی سرپرست دانشگاه، دکتر علی موسوی زاده رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه و کارشناسان این مرکز در دفتر رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه برگزار و در خصوص ارکان، شرح وظایف و چالش های این مرکز به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.

تصاویر پیوست