پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز پنجشنبه ، 1403/09/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: روز جهانی غذا هر ساله در ۱۶ اکتبر (۲۴ مهر) برگزار می‌شود و فرصتی است برای افزایش آگاهی در مورد مساله جهانی گرسنگی و سوء تغذیه.
 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی استان؛ دکتر رحمت اله افشار با اشاره به اینکه چرا روز جهانی غذا مهم است؟ افزود: این روز، توجه جهانی را به میلیون‌ها نفری که به غذای کافی دسترسی ندارند جلب می‌کند.
 
وی یادآور شد: روز جهانی غذا بر اهمیت تغذیه سالم و متعادل برای همه تاکید می‌کند.
 
دکتر افشار به ترویج کشاورزی پایدار اشاره کرد و گفت: این روز، فرصتی است برای تشویق به روش‌های کشاورزی پایدار که به حفظ محیط زیست کمک می‌کنند.
 
وی با بیان اینکه روز جهانی غذا، همکاری بین‌المللی برای حل مشکل گرسنگی را تقویت می‌کند، ادامه داد: هر ساله، روز جهانی غذا یک شعار خاص دارد که بر یک جنبه خاص از موضوع گرسنگی و تغذیه تمرکز می‌کند. این شعارها، راهنمایی برای فعالیت‌ها و برنامه‌های مرتبط با این روز هستند.
 
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: لذا در همین راستا ضروری است درباره روز جهانی غذا و اهمیت آن به اطرافیان خود اطلاع‌رسانی و از سازمان‌هایی که در زمینه مبارزه با گرسنگی فعالیت می‌کنند حمایت کنید.
 
وی همچنین به تغییر سبک زندگی اشاره کرد و افزود: سعی کنید از غذاهای سالم و محلی استفاده کنید و از هدر رفتن غذا جلوگیری کنید.