معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: روز جهانی غذا هر ساله در ۱۶ اکتبر (۲۴ مهر) برگزار میشود و فرصتی است برای افزایش آگاهی در مورد مساله جهانی گرسنگی و سوء تغذیه.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی استان؛ دکتر رحمت اله افشار با اشاره به اینکه چرا روز جهانی غذا مهم است؟ افزود: این روز، توجه جهانی را به میلیونها نفری که به غذای کافی دسترسی ندارند جلب میکند.
وی یادآور شد: روز جهانی غذا بر اهمیت تغذیه سالم و متعادل برای همه تاکید میکند.
دکتر افشار به ترویج کشاورزی پایدار اشاره کرد و گفت: این روز، فرصتی است برای تشویق به روشهای کشاورزی پایدار که به حفظ محیط زیست کمک میکنند.
وی با بیان اینکه روز جهانی غذا، همکاری بینالمللی برای حل مشکل گرسنگی را تقویت میکند، ادامه داد: هر ساله، روز جهانی غذا یک شعار خاص دارد که بر یک جنبه خاص از موضوع گرسنگی و تغذیه تمرکز میکند. این شعارها، راهنمایی برای فعالیتها و برنامههای مرتبط با این روز هستند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: لذا در همین راستا ضروری است درباره روز جهانی غذا و اهمیت آن به اطرافیان خود اطلاعرسانی و از سازمانهایی که در زمینه مبارزه با گرسنگی فعالیت میکنند حمایت کنید.
وی همچنین به تغییر سبک زندگی اشاره کرد و افزود: سعی کنید از غذاهای سالم و محلی استفاده کنید و از هدر رفتن غذا جلوگیری کنید.