جلسه کمیته درمان، کاهش آسیب و حمایت های اجتماعی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان باحضور دکتر سیده رقیه پناهی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، دکتر سیدناصر رضایی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، معاونین درمان و بهداشت دانشگاه و برخی از مسئولان امروز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر رضایی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به اهمیت کمیته درمان و حمایتهای اجتماعی در امر مبارزه با مواد مخدر گفت: در حال حاضر ۱۴۸ مرکز درمان سوء مصرف مواد مخدر در سطح استان فعال هستند و خدمات متنوعی را به افراد درگیر با این معضل ارائه میدهند.
وی با تأکید بر نقش محوری این کمیته افزود: بدون شک، موتور محرکه اصلی ما در امر مبارزه، کمیته درمان و حمایتهای اجتماعی است و ما اعتقاد داریم که درمان اصولی و ارائه حمایتهای لازم به افراد آسیبدیده، کلید اصلی کاهش آسیبهای ناشی از اعتیاد در جامعه است.
دکتر رضایی همچنین از تلاشهای دانشگاه علوم پزشکی استان قدردانی کرد و اظهار داشت: بار اصلی درمان اعتیاد در استان بر دوش دانشگاه علوم پزشکی است و ما قدردان زحمات و تلاشهای بیوقفه مسئولان و کادر درمان این دانشگاه هستیم و امیدواریم با همکاری و تعامل هرچه بیشتر، بتوانیم گامهای مؤثرتری در جهت سلامت و بهبودی افراد جامعه برداریم.
در ادامه این نشست دکتر سیده رقیه پناهی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ضمن تأکید بر اهمیت درمان جامع اعتیاد، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی با تمام توان در کنار شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ایستاده و ارائه خدمات کیفی در مراکز درمانی را در صدر اولویتهای خود قرار داده است.
وی با اشاره به رویکردهای نوین درمانی افزودند: در مراکز تحت پوشش، علاوه بر درمانهای دارویی، بر اثربخشی روشهای خانوادهدرمانی و رواندرمانی نیز تأکید ویژهای داریم و اعتقاد راسخ ما بر این است که توجه به ابعاد روانی و اجتماعی پدیده اعتیاد و نقش محوری خانواده در مسیر بهبودی، دستاوردهای پایدارتری را رقم خواهد زد.